NIEUW: het DRUM CORPS


Het fanfareorkest Iever en Eendracht is momenteel een elite ‘drum corps’ naar Amerikaans model aan het opleiden, waarmee we willen uitpakken op taptoes, concerten en streetparades. De leiding is in handen van Robrecht Lasoen, afgestudeerd slagwerker aan de KSO Topschool MUDA.gent en momenteel student slagwerk en marimba aan het Conservatorium van Antwerpen. Het wordt een project gekenmerkt door strakke choreografie, stijl en rijke traditie.
Zowel ervaren muzikanten als absolute beginners met aanleg voor ritme zijn welkom in ons nieuwe Drumcorps. Wij zorgen voor een zeer deskundige opleiding, afgestemd op jouw aanvangsniveau. De manier waarop je het leert, is allesbehalve traditioneel en wordt niet onderwezen op een gewone muziekschool: we leren je heel snel de meest moderne technieken die aan de basis liggen van de magie van de grote University Show- en Marching Bands van de Verenigde Staten van Amerika.
Lessen en repetities gaan door op zondagvoormiddag in het MUDA | Kunstencentrum in Evergem, dat ook instaat voor de instrumenten en de expertise.

Wil je nog aansluiten? Dat kan!
OBSC met voorzitter Chris Ranschaert.

Laat je verleiden en treedt binnen in de wereld van beats & drums!

Bekijk hieronder alvast een paar filmpjes: zoiets, daar willen we naartoe!